برگزاری وبینار تاثیر مشارکت جوامع محلی در حفاظت از بزرگترین دریاچه جهان

کانون محیط زیست دانشگاه بیرجند با همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان خراسان جنوبی به مناسبت روز دریای خزر اقدام به برگزاری وبینار تاثیر مشارکت جوامع محلی در حفاظت از بزرگترین دریاچه جهان را برگزار کرد.
برگزاری وبینار تاثیر مشارکت جوامع محلی در حفاظت از بزرگترین دریاچه جهان

دریای خزر که گاهی در قالب بزرگ‌ترین دریاچه جهان و گاهی کوچک‌ترین دریای خودکفای کره زمین طبقه‌بندی می‌شود، بزرگ‌ترین پهنه آبی محصور در خشکی است. طول آن حدود 1030 تا 1200 کیلومتر و عرض آن بین 196 تا 435 کیلومتر است. دریای خزر با مساحتی حدود پنج برابر مساحت دریاچه سوپریور آمریکا، بزرگ‌ترین دریاچه جهان به‌حساب می‌آید و منابع و میدان‌ها و حوضه‌های نفتی متعددی در بخش‌های مختلف خود دارد. کانون محیط زیست دانشگاه بیرجند با همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان خراسان جنوبی به مناسبت روز دریای خزر اقدام به برگزاری وبینار تاثیر مشارکت جوامع محلی در حفاظت از بزرگترین دریاچه جهان با سخنرانی جناب آقای بابک مغازه ای؛ تسهیلگر توسعه مشارکت های اجتماعی در حوزه محیط زیست و گردشگری پایدار، در تاریخ 1400/05/21 نموده است.