برگزاری کارگاه مجازی آموزش ساخت تراریوم

کانون محیط زیست دانشگاه بیرجند در راستای آموزش علاقه مندان به تراریوم اقدام به برگزاری کارگاه مجازی آموزش ساخت تراریوم کرد.
برگزاری کارگاه مجازی آموزش ساخت تراریوم

با ساختن تراریوم می توان گیاهان تابستانی را در تمام سال حتی در فصل زمستان نیز در منزل حفظ کرد. به عبارت دیگر ما می توانیم انواع گیاهانی که در محیط طبیعی منزل امکان نگهداری از آنها وجود ندارند، را داشته باشیم. تراریوم محیطی کاملا استریل و بهداشتی است که کوچکترین آلودگی گیاهان شما رادر آن تهدید نمیکند و شما با خیال راحت میتوایند مجموعه ای از گیاهان سالم را در کنار هم داشته باشید. کانون محیط زیست دانشگاه بیرجند در راستای آموزش علاقه مندان به تراریوم اقدام به برگزاری کارگاه مجازی آموزش ساخت تراریوم، به مدت 3 جلسه دو ساعته با تدریس سرکار خانم مریم یعقوبی از تاریخ 1400/05/05 الی 1400/06/10 نموده است.