برگزاری کارگاه مجازی پرورش زالو

کانون محیط زیست دانشگاه بیرجند در راستای آموزش و فراهم نمودن زمینه اشتغال زایی برای علاقه مندان، اقدام به برگزاری کارگاه مجازی پرورش زالو نموده است.
برگزاری کارگاه مجازی پرورش زالو

یکی از روش‌های درمانی در طب سنتی، زالو درمانی است. از روزگار گذشته پدر‌بزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها برای درمان کمر درد، پادرد و برای درمان جوش‌ها و دمل‌های چرکی که منشا ایجاد آنها در آن روزها مشخص نبود، تنها یک روش می‌شناختند و آن زالو انداختن بود. حالا نیز با وجود پیشرفت‌های گسترده در علم پزشکی، با تأیید پزشکان بر خواص درمانی زالو، به دلیل بدون عارضه بودن روش زالو درمانی بسیاری از مردم به این روش درمانی روی آورده‌اند و حتی داروهای بسیاری نیز از زالو ساخته می‌شود که همین مسئله باعث شده پرورش زالو به عنوان یک بنگاه اقتصادی پر درآمد مورد توجه کارآفرینان قرار گیرد. کانون محیط زیست دانشگاه بیرجند در راستای آموزش و فراهم نمودن زمینه اشتغال زایی برای علاقه مندان، اقدام به برگزاری کارگاه مجازی پرورش زالو به مدت 10 جلسه یک ساعته با تدریس جناب آقای ابوالفضل حیدری از تاریخ 1400/05/05 الی 1400/06/10 نموده است.