برگزاری کارگاه مجازی پرورش قارچ دکمه ای

کانون محیط زیست دانشگاه بیرجند در راستای آموزش و فراهم کردن زمینه اشتغال زایی دانشجویان و سایر افراد علاقه مند به پرورش قارچ، اقدام به برگزاری کارگاه مجازی پرورش قارچ دکمه ای کرد.
برگزاری کارگاه مجازی پرورش قارچ دکمه ای

کشت قارچ خوراکی، یک محصول زود بازده است که کشت آن به دلایلی نظیر شاخص اقتصادی، زیست محیطی، تغذیه ای و دارویی اهمیت زیادی پیدا کرده است. در هر سیستم سرمایه گذاری باید توجه داشت که درآمد حاصل از آن فعالیت به حدی باشد که نه تنها جبران هزینه های صرف شده را بنماید بلکه سود مناسبی را برای فرد داشته باشد، در زمینه کشت قارچ نیز چنین است.کانون محیط زیست دانشگاه بیرجند در راستای آموزش و فراهم کردن زمینه اشتغال زایی دانشجویان و سایر افراد علاقه مند به پرورش قارچ، اقدام به برگزاری کارگاه مجازی پرورش قارچ دکمه ای به مدت 5 جلسه دو ساعته با تدریس سرکار خانم الهه طاحونه بان گیو از تاریخ1400/05/05 الی 1400/06/10 نموده است.