برگزاری ویژه برنامه دوره تابستانه ۱۴۰۰توسط انجمن های علمی حقوق کشور

۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۲ کد : ۱۴۲۵۱ اخبار انجمن علمی حقوق اخبار انجمن های علمی
برگزاری ویژه برنامه دوره تابستانه ۱۴۰۰توسط انجمن های علمی حقوق کشور

با توجه به اینکه دانشجویان به مطالب علمی و برنامه ریزی برای آینده ای روشن نیاز دارند انجمن های علمی حقوقی کشور با کمک یکدیگر تصمیم به برنامه ریزی یک دوره تابستانه گرفتند.انجمن علمی حقوق دانشگاه بیرجند در این دوره همکاری داشته است. در این دوره سعی بر این بوده است که بسیاری از دروس حقوقی، مباحث کاربردی توسط برترین اساتید تدریس شود. همچنین از رتبه برتر های آزمون های کارشناسی ارشد، وکالت و قضاوت برای مشاوره تحصیلی دانشجویان دعوت به عمل آمد.

این دوره شامل پنچ سرفصل است:

1.تحلیلی بر مباحث مهم و کاربردی حقوقی و جزایی

2.نگاهی به دادرسی مراجع شبه قضایی(اداری)

3.آشنایی با ساختار و اهم موضوعات محاکم قضایی کشور

4.بایسته ها و ملزومات یک حقوقدان

5.آیین نگارش حقوقی

انجمن های علمی حقوقی کشور اقدام به برگزاری دوره تابستانه به مدت 31 جلسه با تدریس اساتید مختلف از تاریخ 1400/05/18 الی 1400/06/10 نموده است.

انجمن های مشارکت کننده: 1.انجمن علمی حقوق دانشگاه بیرجند 2.انجمن علمی حقوق آل طه 3.انجمن علمی فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم شیراز 4.موسسه سیر مطالعاتی فقه و حقوق 5.انجمن علمی حقوق دانشگاه رازی کرمانشاه 6.انجمن علمی فقه و مبانی حقوق دانشگاه اردکان 7.انجمن علمی حقوق دانشگاه شهر کرد 8.انجمن علمی فقه و حقوق اسلامی دانشگاه شهید مطهری 9.انجمن علمی حقوق دانشگاه اراک 10.انجمن علمی فقه و حقوق اسلامی یزد 11. انجمن علمی حقوق دانشگاه کاشان