فراخوان ثبت نام کاندیداتوری بیست و سومین انتخابات کانون های فرهنگی و هنری

فراخوان ثبت نام کاندیداتوری بیست و سومین انتخابات کانون های فرهنگی و هنری

کانون های فرهنگی، هنری و اجتماعی و مذهبی، نهادهایی هستند که با هدف زمینه سازی رشد خلاقیت های فرهنگی و هنری دانشجویان، ساماندهی خواسته ها و تلاش های خود انگیخته فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشجویی در جهت نیل به ارزش های متعالی ایرانی اسلامی و در زمینه های فرهنگی، هنری، دینی و مذهبی و همچنین رشد روحی و معنوی دانشجویان در دانشگاه ها تشکیل می شوند و به فعالیت می پردازند.
شورای هماهنگی کانون­های فرهنگی و هنری دانشگاه بیرجند 20شهریور 1400 طبق روال هر ساله اقدام به برگزاری انتخابات شورای مرکزی کانون ها جهت فعالیت در سال آینده را در دستور کار خود قرار می دهد. حضور پرشور دانشجویان، حفظ فضای شاد و امید بخش بین آن ها و برگزاری برنامه های فرهنگی و علمی با توجه به نوع نیاز و میزان نیاز دانشجویان در راستای اهداف یاد شده از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. از جمله مزایای عضویت در مجمع عمومی کانون ها:

1_ بالابردن سطح روابط عمومی و ارتباط جمعی و دوستانه

2_استفاده از سهمیه های فرهنگی از قبیل بلیط سینما، بلیط استخر به صورت نیم بها و تخفیفات دوره های آموزشی

3_استفاده از استعدادهای دانشجویان مستعد و توانمند در امور دانشگاهی

4_ دریافت حق الزحمه به صورت کاردانشجویی

5_ صدور کارنامه فرهنگی معتبر از سوی دانشگاه بیرجند در پایان دوره تحصیلات جهت ارائه به نهادهای مختلف جهت استخدام و...

این انتخابات بر خلاف سال های گذشته و به خاطر شرایط کشور در خصوص بیماری کرونا، به صورت مجازی و از طریق سامانه به صورت برخط، برگزار خواهد شد.

جهت ثبت نام کنید.