برگزاری کارگاه بررسی پیامدهای حقوقی و سیاسی تحولات اخیر قره¬باغ

۲۳ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۲ کد : ۱۵۱۴۶ اخبار انجمن علمی حقوق اخبار انجمن های علمی
برگزاری کارگاه بررسی پیامدهای حقوقی و سیاسی تحولات اخیر قره¬باغ

انجمن علمی دانشجویی حقوق کارگاهی را تحت عنوان « کارگاه بررسی پیامدهای حقوقی و سیاسی تحولات اخیر قره­باغ » در23مهرماه1400 با هدف بررسی تحولات قره باغ و چگونگی وضع حاضر برگزار کرد. میهمان این کارگاه جناب اقای دکتر مهدی خورسند(کارشناس مسائل قفقاز) و جناب اقای علی مسعودیان(پژوهشگر حقوق بین الملل) بودند. از جمله مباحث مطرح شده در این کارگاه، بیان مقدمه راجب موضوع نشست ، تاریخچه قره باغ ، بیان اهمیت قره باغ تحولات و درگیری های جدید ، کشورهای مورد درگیری بیان تشکیل گروه مینسک و کارشان ، بررسی تحولات از دیدگاه حقوق بین الملل نظر حقوق بین الملل درباره تحولات ، حمایت ایران از جمهوری اذربایجان بیان چگونگی وضعیت حال حاظر قره باغ ، بررسی روسیه و منطقه درگیر بود. این کارگاه در بستر پیج اینستاگرامی انجمن علمی حقوق دانشگاه بیرجند برگزار شد.

آخرین ویرایش۱۳ آبان ۱۴۰۰