برگزاری نشست آشنایی با المپیاد علمی حقوق

۰۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۳ کد : ۱۵۱۴۷ اخبار انجمن علمی حقوق اخبار انجمن های علمی
برگزاری نشست آشنایی با المپیاد علمی حقوق

انجمن علمی دانشجویی حقوق کارگاهی را تحت عنوان « آشنایی با المپیاد علمی حقوق» در 8 مهرماه1400 با هدف افزایش سطح آگاهی دانشجویان در مورد المپیاد برگزار کرد. میهمان این کارگاه جناب آقای نیما جهانگیری (رتبه 2 المپیاد علمی حقوق سال 1399، دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه تهران)بودند. از جمله مباحث مطرح شده در نشست،  منابع المپیاد علمی حقوق آیا فقط در مقطع کارشناسی امکان شرکت در المپیاد را داریم؟ سوالات المپیاد تستی است یا تشریحی؟ تک منبعی باشیم یا چند منبعی؟ مزایای شرکت در المپیاد مزایای رتبه 1تا3 بودن در المپیاد از چه ترمی میتونیم در المپیاد شرکت کنیم با رتبه برتر شدن در المپیاد جزو بنیاد ملی نخبگان میشویم یا خیر؟ شرکت در المپیاد از طریق رتبه برتر شدن کنکور ارشد المپیاد چند مرحله ای هست؟ بود. این کارگاه در بستر پیج اینستاگرام انجمن علمی حقوق برگزار شد.

آخرین ویرایش۱۳ آبان ۱۴۰۰