برگزاری نشست بررسی موضع حقوق بشر نسبت به واکسیناسیون اجباری

۱۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۳ کد : ۱۵۱۵۴ اخبار انجمن علمی حقوق اخبار انجمن های علمی
برگزاری نشست بررسی موضع حقوق بشر نسبت به واکسیناسیون اجباری

انجمن علمی دانشجویی حقوق کارگاهی را تحت عنوان « نشست بررسی موضع حقوق بشر نسبت به واکسیناسیون اجباری » در14مهرماه1400 با آشنایی با موضع حقوق بشر نسبت به واکسیناسیون اجباری برگزار کرد. میهمان این کارگاه سرکار خانم نفیسه حبیبی ( کارشناسی ارشد حقوق بشر دانشگاه شهید بهشتی / فعال در حوزه حقوق کودک) بودند. از جمله مباحث مطرح شده در این کارگاه، دلیل شکل گیری گروه هایی که مخالف واکسیناسیون هستند چیست؟ آیا اجبار واکسیناسیون جوابی هم داشته در جوامع و دولت ها؟ در مقابل اجبار اقناع است یا هیچی؟ در ایران کدام واکسن ها اجباری هستند؟ آیا اجبار واکسیوناسیون در ایران مخالف نص قانون اساسی است؟ ماهیت محدودیت هایی که برای کسایی که واکسن نمیزنند چیست؟ آیا کشوری اقناع در مورد واکسیناسیون اجباری انجام داده ؟ و اگر انجام داده موفق بوده؟ آیا کادر درمان باید واکسیناسیون اجباری در خصوص انها انجام بشه یا خیر؟ بود. این کارگاه در بستر پیج اینستاگرامی انجمن علمی حقوق دانشگاه بیرجند برگزار شد.