برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نوورود گروه زراعت و اصلاح نباتات و علوم و مهندسی خاک

مراسم معارفه دانشجویان نوورود گروه زراعت و اصلاح نباتات و علوم و مهندسی خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند توسط انجمن علمی زراعت و اصلاح نباتات در تاریخ ۱۶ آبان ۱۴۰۰ راس ساعت ۱۳ برگزار شد. در این جلسه ابتدا جناب آقای دکتر شهیدی رییس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی معرفی مختصری از دانشکده و امکانات آن داشتند. پس از آن جناب آقای دکتر بهدانی عضو هیئت علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات سخنرانی انگیزشی برای دانشجویان ارائه کردند و سپس کلیپی از معرفی پردیس و امکانات آن به صورت تصویری پخش شد. همچنین دکتر خاشعی معاون آموزشی پردیس کشاورزی، مسائل آموزشی را برای دانشجویان نورود توضیح دادند و در بخش آخر نیز جناب آقای دکتر علی ایزانلو مدیر گروه محترم زراعت و اصلاح نباتات ضمن تشکر از سخنرانان محترم جلسه به معرفی اعضا هیئت علمی و کارشناسان گروه و همچنین دانشجویان جدید الورود پرداختند و در پایان هم جلسه پرسش و پاسخ برای دانشجویان برگزار شد.