برگزاری کارگاه مجازی کتاب درمانی

برگزاری کارگاه مجازی کتاب درمانی

کتاب درمانی ، راهنمایی و مشاوره با استفاده از کتاب است . در سال 1815بنجامین اش اولین فردی بود که استفاده از کتاب خواندن را به عنوان بخشی از طرح معالجه بیماران خود به کار گرفت و بعد ها جان میل سان برای درمان بیماران روانی از کتاب خواندن بهره برد. کانون مهارت های زندگی وآسیب های اجتماعی در راستای افزایش دانش و آگاهی دانشجویان درکتاب خوانی اقدام به برگزاری کارگاهی تحت عنوان کتاب درمانی  درتاریخ 1400/08/24، ساعت 19 الی 20:10 (به مدت یک و ده دقیقه) نموده است. در این کارگاه به مسائلی مانندتاریخچه کتاب درمانی ،کتاب درمانی در کودکان ونوجوانان ،ارزش کتاب درمانی ، تاثیرات کتاب درمانی ،فواید کتاب درمانی و معرفی کتابهای مفید برای مطالعه   پرداخته شد.

مدرس این کارگاه سرکار خانم منصوره شادمان (کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی) بوده است . تعداد 45نفراز دانشجویان در این کارگاه شرکت نمودند.