برگزاری نشست مجازی نقد فیلم «هیس! دخترها فریاد نمی¬زنند»

برگزاری نشست مجازی نقد فیلم «هیس! دخترها فریاد نمی¬زنند»

« هیس! دخترها فریاد نمی زنند » محبوب ترین فیلم از دیدگاه تماشاگران در جشنواره سی و یکم فیلم فجر بود . «هیس ... » فیلمنامه ای تا حدودی ساختارشکنانه دارد که موضوعی حساس در جامعه ایران را به تصویر کشیده و آن ، سوء استفاده جنسی و اذیت و آزار کودکان است. این سوژه مسلماً تا به امروز کمتر مجالی بر خودنمایی و روایت در سینمای ایران یافته و با توجه به حساسیت زا بودن آن، کمتر فیلمسازی این جرات را به خود می داد تا به سراغ آن برود. اما پوران درخشنده با همان قاطعیت همیشگی تصمیم به ساخت این اثر گرفت و حالا « هیس » روانه سینماها شده است. در همین راستا و پیرو جلسات اکران و نقد هفتگی آثار سینمایی، کانون فیلم و مستند دانشگاه بیرجند در تاریخ 26 آبان ماه 1400 فیلم سینمایی "هیس، دختر ها فریاد نمیزنند" به کارگردانی پوران درخشنده، محصول سال 1391 در حوزه های فنی و دکوپاژ، هنری و کستینگ، محتوایی و فیلمنامه و اجتماعی و آسیب شناسی، توسط منتقدین دانشگاهی و سینمایی استان خراسان جنوبی و شمالی مورد نقد و بررسی قرار گرفت که با حضور دانشجویان علاقمند همراه شد. این نشست مجازی با هدف تبیین فرم و محتوای اثر مذکور و بهره گیری از محوریت موضوعی آن در خصوص جستن ریشه های بسیاری از هنجار شکنی ها در مدت 1ساعت 30 دقیقه در بستر سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار شد.