برگزاری کارگاه تجربه زیستی کارآفرینی دانشجویان جغرافیا

برگزاری کارگاه تجربه زیستی کارآفرینی دانشجویان جغرافیا

نشست تعاملی- انگیزشی " تجربه زیستی کارآفرینی دانشجویان جغرافیا " توسط انجمن علمی- دانشجویی جغرافیا دانشگاه بیرجند و مرکز نوآوری و کانون کارآفرینی دانشگاه بیرجند و با همکاری انجمن علمی- دانشجویی جغرافیا دانشگاه رازی کرمانشاه، انجمن علمی- دانشجویی جغرافیا دانشگاه دامغان، انجمن علمی- دانشجویی جغرافیا دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

سخنرانان نشست جناب آقای ابراهیم رضائی، (دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه تربیت مدرس) و جناب آقای سجاد محمدیان هاور، (دانش آموخته کارشناسی جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه بیرجند و کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستایی دانشگاه شهید بهشتی) و جناب آقای رضا اکبری بودند. دبیر نشست جناب آقای دکتر علی اشرفی (عضو هیئت علمی گروه جغرافیا دانشگاه بیرجند) بودند. این جلسه در تاریخ شنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۰، ساعت ۱۶ به مدت ۴ ساعت  بصورت مجازی و آنلاین برگزار گردید.