برگزاری کارگاه آموزشی پورپوزال نویسی

برگزاری کارگاه آموزشی پورپوزال نویسی

در واقع پروپوزال یک طرح برای برآورده کردن یک نیاز می باشد . چیزی شبیه یک طرح یا پیشنهاد است که در ذهن شما وجود داردکه به افراد یا گروهی خاص ارائه می گردد. اما  اصول و مبانی پروپوزال ­نویسی چیست؟ در همین راستا  انجمن علمی زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه با همکاری اتحادیه انجمن­ های علمی زراعت،گیاهپزشکی و بیوتکنولوژی کشور، کارگاه آموزشی اصول پروپوزال نویسی را در روز چهارشنبه 26 آبان ماه ۱۴۰۰ برگزارکرد. در این کارگاه در مورد اصول نگارش پروپوزال، راه ­های دستیابی به فرم­ های پروپوزال ­نویسی، بخش ­های مختلف پروپوزال، چگونگی رفرنس دهی و مواد و روش ­های یک پروپوزال اصولی صحبت شد. در انتهای جلسه نیز فرصت پرسش و پاسخ فراهم شد تا دانشجویان سؤالات خود را بپرسند. همچنین گواهی معتبر حضور در کارگاه توسط معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صادر شد و برای دانشجویان ارسال گردید.