برگزاری نشست مجازی بزرگداشت مرحومه مه لقا ملاح؛مادر محیط زیست ایران

برگزاری نشست مجازی بزرگداشت مرحومه مه لقا ملاح؛مادر محیط زیست ایران

مه‌لقا ملاح در ۱۳۷۳ با مشارکت همسر و چند تن از استادان دانشگاهی علاقه‌مند به محیط‌ زیست سازمان غیر دولتی زیست‌محیطی «جمعیت زنان مبارز با آلودگی محیط‌ زیست» را بنیان گذاشت، وی ۲دهه اخیر عمرش را در جمعیت زنان مبارزه با آلودگی محیط زیست صرف آموزش زنان خانه دار و معلمان مدارس برای آشنایی با محیط زیست و ضرورت حفظ سرزمین کرد. او موفق شد تا شعبه های سازمان غیر دولتی جمعیت زنان مبارز با آلودگی محیط زیست را در ۱۶ استان کشور هم گسترش دهد. کانون محیط زیست دانشگاه بیرجند در راستای آشنایی دانشجویان با خدمات ایشان اقدام به برگزاری نشست مجازی بزرگداشت مرحومه مه لقا ملاح؛مادر محیط زیست ایران در تاریخ 02/09/1400  با سخنرانی سرکار خانم دکتر الهام یوسفی؛ عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند، نموده است.