برگزاری سومین کارگاه شناختی امام زمان(عج)

برگزاری سومین کارگاه شناختی امام زمان(عج)

شناخت ؛ یعنی معرفت وآشنایی عمیق و واقعی نسبت به شخصی یا چیزی و شناخت امام زمان به معنای علم ومعرفت نسبت به شخصیت ومقام ومنزلت آن حضرت و آشنایی با سیره و هدف وبرنامه های ایشان . شناخت، زمینه ساز اعتقاد و ایمان و در نتیجه عمل و تعهّد است. چه زیبا فرموده است امیر بیان حضرت على«ع» که : «انّ قیمة کلّ امرى ء و قدرهُ معرفتُه»؛ بحارالانوار، ج 2، ص 184. «ارزش و منزلت هر کسى (به اندازه ) معرفت او است».

کانون مهدی یاوران دانشگاه بیرجند با همکاری دانشگاه های علامه شیراز ، فرهنگیان ایلام ، فرهنگیان تهران ، علوم پزشکی کرمان و پردیس شهید باهنر کرمان، در راستای شناخت و معرفت نسبى و حداقلى آن حضرت، سومین جلسه از سلسله نشست های شناخت امام زمان (عج) را برگزار کرد. این کارگاه در 9آذر ماه1400 به مدت یک ساعت به صورت مجازی برگزار شد.
در این جلسه از محضر حجت الاسلام و المسلمین محمد حسین حدائق از اساتید بنیاد فرهنگی حضرت مهدی (عج ) استان فارس بهره برده شد.