برگزاری آخرین کارگاه شناختی امام زمان(عج)

برگزاری آخرین کارگاه شناختی امام زمان(عج)

شناخت ؛ یعنی معرفت وآشنایی عمیق و واقعی نسبت به شخصی یا چیزی و شناخت امام زمان به معنای علم ومعرفت نسبت به شخصیت ومقام ومنزلت آن حضرت و آشنایی با سیره و هدف وبرنامه های ایشان . شناخت، زمینه ساز اعتقاد و ایمان و در نتیجه عمل و تعهّد است. چه زیبا فرموده است امیر بیان حضرت على«ع» که : «انّ قیمة کلّ امرى ء و قدرهُ معرفتُه»؛ بحارالانوار، ج 2، ص 184. «ارزش و منزلت هر کسى (به اندازه ) معرفت او است».

کانون مهدی یاوران دانشگاه بیرجند با همکاری دانشگاه های علامه شیراز ، فرهنگیان ایلام ، فرهنگیان تهران ، علوم پزشکی کرمان و پردیس شهید باهنر کرمان، در راستای شناخت و معرفت نسبى و حداقلى آن حضرت، آخرین جلسه از سلسله نشست های شناخت امام زمان (عج) را برگزار کرد. این کارگاه در 16آذر ماه1400 به مدت 2 ساعت به صورت مجازی برگزار شد.
در این جلسه از محضر حجت الاسلام و المسلمین محمد حسین حدائق از اساتید بنیاد فرهنگی حضرت مهدی (عج ) استان فارس بهره برده شد.