معرفی کتاب کویر اثر دکتر شریعتی- هر سه شنبه معرفی یک کتاب

معرفی کتاب کویر اثر دکتر شریعتی- هر سه شنبه معرفی یک کتاب

«عشق یک جوشش کور است و پیوندی از سر نابینایی. اما دوست داشتن پیوندی خودآگاه و از روی بصیرت روشن و زلال. عشق بیشتر از غریزه آب می خورد و هر چه از غریزه سر زند بی ارزش است. و دوست داشتن از روح طلوع می کند و تا هر جا که یک روح ارتفاع دارد ، دوست داشتن نیز همگام با آن اوج می یابد. عشق طوفانی و متلاطم و بوقلمون صفت است. اما دوست داشتن آرام و استوار و پر وقار و سرشار از نجابت. عشق ، جنون است و جنو چیزی جز خرابی و پریشانی « فهمیدن » و « اندیشیدن » نیست. اما دوست داشتن ، در اوج معراجش ، از سرحد عقل فراتر می رود و فهمیدن و اندیشیدن را نیز از زمین می کند و با خود به قله ی بلند اشراق می برد.»

کتاب «کویر» اثر « دکتر علی شریعتی» است. این کتاب یکی از مشهورترین آثار دکتر است که تاکنون بارها توسط ناشران مختلف به چاپ رسیده است. کانون کتاب دانشگاه بیرجند نیز در ادامه طرح « هر سه شنبه معرفی یک کتاب»، در این هفته، همزمان با روز دانشجو، کتاب کویر را معرفی کرد. جهت معرفی بهتر کتاب پادکستی را تدوین و در کانال های دانشگاه قرار داد. هدف از این طرح معرفی آثار فاخر و ارزشمند، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی می باشد.