مراسم عزاداری ویژه ایام فاطمیه برگزار شد

به مناسبت ایام فاطمیه مراسم عزاداری با عنوان ((در پناه چادر مادر)) شامگاه روز سه شنبه ۱۴ دیماه برگزار شد.
مراسم عزاداری ویژه ایام فاطمیه برگزار شد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مراسم عزاداری به مناسبت ایام فاطمیه و دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی با حضور جمعی از عاشقان آن حضرت، شامگاه سه شنبه 14 دیماه در محل مسجد امام جعفر صادق (ع) و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی با حضور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین حاجی آبادی به ذکر شخصیت و زندگانی حضرت زهرا سلام الله علیها پرداخت.

مداحی و مرثیه سرائی در سوگ شهادت حضرت فاطمه زهراء سلام الله علیها و قرائت حدیث شریف کساءاز دیگر بخشهای این مراسم بود.

شایان ذکر است این مراسم از سوی بسیج دانشجویی با همکاری کانون جوانان رضوی و کانون خیریه نهال برگزار شد.