با هدف تعامل با مدارس و دانش آموزان؛نشست هماهنگی هفته درهای باز دانشگاه بیرجند برگزار شد

۰۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۰:۳۷ کد : ۱۶۷۶۸ اخبار اخبار برگزیده معاونت

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، با هدف جذب دانش‌آموزان مستعد و ورود آنها به دانشگاه بیرجند نشست هماهنگی نحوه برگزاری هفته درهای باز دانشگاه، پیش از ظهر روز شنبه 2 بهمن ماه در محل اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که با حضور دکتر علی اکبر محمدی، مدیر فرهنگی و مسئول برگزاری برنامه درهای باز دانشگاه، دکتر سامان فرزین، مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه، دکتر هادی صمدیه، مسئول اجرائی ستاد جذب، مهندس سیدحامد حمیدزاده، کارشناس فرهنگی و خانم رویا موحدی، معاون مدیر فرهنگی دانشگاه برگزار شد، اعضاء در خصوص نحوه برگزاری این برنامه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

شایان ذکر است این برنامه از پایان بهمن ماه و با هدف تعامل با مدارس و دانش‌آموزان در قالب 6 گروه دانش آموزی برگزار خواهد شد.