اعضای کانون کارآفرینی دانشگاه بیرجند، از مرکز تخصصی نساجی سنتی شهرستان بیرجند بازدیدنمودند.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، با حضور کارشناس فرهنگی، دبیر کانون، نائب دبیر کانون و جمعی از اعضای کانون کارآفرینی دانشگاه بیرجند، از مرکز تخصصی نساجی سنتی شهرستان بیرجند بازدید به عمل آمد.

در این بازدید که به مناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و در راستای حمایت از رونق تولید ملی و حمایت از کارآفرینان استان خراسان جنوبی برگزار شد، سیف الهی مقدم کارشناس فرهنگی دانشگاه بیرجند، ضمن تقدیر و تشکر از خانم ذاکریان، مدیرعامل و بانوی کارآفرین برتر بیرجند و ایران، اشتغال زایی بیش از سیصد نفر و آموزش بیش از هزاران نفر در سراسر کشور بر لزوم همکاری و تعامل بیشتر دانشگاه و این مرکز تخصصی تاکید و این وعده را داد که در آینده ای نزدیک و با حضوری شدن دانشگاه ­ها، دوره های تخصصی پارچه بافی و توبافی برای دانشجویان علاقمند به این حوزه، با حضور این بانوی توانمند برگزار گردد.

فاطمه ذاکریان، مدیر عامل شرکت تعاونی روستایی زنان خراشاد بیرجند نیز ضمن بیان بخشی از خاطرات خود گفت: من تمام تلاش خود را برای اشتغال زایی زنان در روستای خراشاد انجام دادم و با وجود تمام سختی هایی که در این راه متحمل شدم، مانع مهاجرت روستائیان به شهر شدم، به طوری که امروزه بیش از سیصد نفر به صورت مستقیم در شرکت تعاونی زنان روستایی خراشاد بیرجند مشغول به کار هستند و هنر پارچه بافی سنتی خراشاد را پس از سال ها احیا و ثبت ملی و جهانی کردیم.

افشین ابراهیم آبادی، دبیر کانون کارآفرینی دانشگاه بیرجند نیز در پایان این بازدید ضمن تقدیر و تشکر از همه اعضای کانون کارآفرینی و مرکز تخصصی نساجی سنتی شهرستان بیرجند بابت همکاری در جهت برگزاری این رویداد، آینده این صنعت را بسیار روشن توصیف کرد و خواهان معرفی بیش از پیش این هنر و صنعت در جهان شد.