دومین نشست سراسری کارشناسان کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه ها و موسسات اموزش عالی کشور برگزار شد.

دومین نشست سراسری کارشناسان کرسی های آزاداندیشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور  توسط دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی صبح روز شنبه 6 بهمن ماه در محل کتابخانه مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار گردید. این نشست که با حضور کارشناس فرهنگی دانشگاه بیرجند، در راستای توجه جدی به موضوع کرسی های آزاداندیشی و اهمیت برگزاری این کرسی ها در دانشگاهها انجام شد، ضمن بررسی آمار دقیق کرسی های برگزار شده و چالش های مربوط به آن، کارشناسان دانشگاه های مختلف به بحث پیرامون این مسائل و چشم انداز آینده پرداختند. در این نشست یک روزه که با حضور مهمانان و اساتید مدعو مختصص در زمینه آزاداندیشی برگزار شد، آیین نامه و کاربرگ مربوطه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد. گفتنی است دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر وحید شالچی سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر ذکیانی سرپرست موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران از سخنرانان این نشست یک روزه بودند.