ثبت نام کارت اهدای عضو توسط کانون هلال احمر در هفتمین جشنواره درون دانشگاه رویش؛

کارت اهدای عضو یکی از بزرگترین نمادهای فرهنگی در زمینه ارتقای فرهنگ اهدای عضو می باشد. از زمان راه اندازی واحدهای فراهم آوری اعضای پیوندی در کشورمان، مراکز مختلفی شروع به ثبت نام و صدور کارت اهدای عضو نمودند. نهادینه کردن فرهنگ اهدای عضو، نیازمند عزم ملی و بسیج همگانی است. این طرح با هدف ترویج و اشاعه فرهنگ مقدس اهدای عضو در جشنواره رویش بود.

کانون هلال احمر دانشگاه بیرجند در راستای این عمل خدا پسندانه تصمیم گرفت که همزمان با جشنواره رویش به صورت رایگان برای عموم مردمی ک متقاضی هستند، ثبت نام کند. این عمل در تاریخ ۱۹ و ۲۰ و ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ در باغ اکبریه، بازارچه صنایع دستی انجام شد. لینک کارت افرادی که ثبت نام کردند برای آنها به شماره شان اس ام اس شد. مسئول اجرایی این طرح مهناز سادات صدیقی دبیر کانون هلال احمر بوده است.

آخرین ویرایش۳۱ فروردین ۱۴۰۱