دوره آموزشی آناتومی بدن توسط کانون هلال احمر برگزار شد.

دوره آموزشی آناتومی بدن توسط کانون هلال احمر برگزار شد.

مولاژهای بدن انسان ابزاری کاربردی و بسیار مفید برای آموزش در دانشگاه ها و مدارس محسوب می شود و نقش کلیدی در بهبود یادگیری مردم بر عهده دارند. مولاژها بسیار شبیه به اندام های بدن ساخته شده و جزئیات را به خوبی به نمایش می گذارد. مولاژهای بدن انسان در ابعاد طبیعی و یا بزرگتر ساخته می شوند و عموما از کیفیت بالایی برخوردارند. به مطالعه­ ساختار بدن انسان، آناتومی انسانی می­‌گویند. مولاژ، اطلاعات کاملی در رابطه با آناتومی بدن و محل دقیق قرارگیری هرکدام از اعضا را نشان میدهد.

کانون هلال احمر دانشگاه بیرجند در راستای ارتقای آگاهی مردم، اقدام به برگزاری جلسه آموزشی آناتومی بدن بر روی مولاژ بدن انسان، به صورت کاملا رایگان برای افراد علاقه مند نمودند. توضیحات این جلسه آموزشی توسط مهناز سادات صدیقی دبیر کنونی کانون هلال احمر انجام شد.

این طرح در تاریخ ۱۹ و ۲۰ و ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ همزمان با جشنواره رویش در مکان باغ تاریخی اکبریه برگزار شد.

آخرین ویرایش۳۱ فروردین ۱۴۰۱