نشریه شماره ۳ سمن(سلامت، مهارت، نشاط) با عنوان اختلالات یادگیری توسط کانون مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی منتشر شد.

اختلال یادگیری یا ناتوانی یادگیری طیف وسیعی از مشکلات یادگیری است که بر توانایی فرد برای درک یا استفاده از زبان گفتاری یا نوشتاری و....تاثیر میگذارد. اختلال یادگیری نوعی ناتوانی و محدودیت در نحوه درک اطلاعات است و هیچ ارتباطی با میزان هوش فرد ندارد. فرد مبتلا به اختلال یادگیری در درک اطلاعات جدید یا پیچیده و همچنین یادگیری مهارت‌ های جدید مشکل دارد. شدت اختلال یادگیری می‌ تواند به ‌صورت خفیف یا شدید در قالب مشکلات خاصی در خواندن، نوشتن، هماهنگی، خویشتن داری و... ظاهر شود. کانون مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی با هدف کمک به رفع اختلالات یادگیری در بین دانشجویان اقدام به انتشار نشریه شماره ۳ سمن (سلامت، مهارت، نشاط) با عنوان "اختلالات یادگیری" در تاریخ ۱۰/۱۱/۱۴۰۰ نموده است. این نشریه در فضای مجازی منتشر و بیش از ۲۰۰۰ نفر از دانشجویان، از آن بازدید نمودند. مسئول اجرایی این طرح مریم هادی، دبیر کانون مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی بوده است.

آخرین ویرایش۳۱ فروردین ۱۴۰۱