مراسم یادبود شهدای حادثه تروریستی افغانستان در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

مراسم یادبود شهدای حادثه تروریستی افغانستان در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به همت کانون فرهنگی - هنری دهکده (دانشجویان بین الملل افغانستان) و با همکاری شورای فرهنگی خوابگاه سرو (برادران) و همراهی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مراسم تلاوت و ختم قرآن کریم و شمع افروزی به یاد شهدای حادثه تروریستی "مدرسه عالی عبدالرحیم شهید" و "مرکز آموزشی ممتاز کابل افغانستان" برگزار گردید.

در این مراسم که در روز چهارشنبه ۳۱ فروردین ماه در محل نمازخانه خوابگاه پسرانه سروبرگزار شد، دانشجویان ایرانی و دانشحویان بین الملل این دانشگاه ضمن قرائت فاتحه و تلاوت قرآن با روشن کردن شمع به یاد قربانیان این حادثه یاد انان را گرامی داشتند و برای مجروحان نیز سلامتی و شفای عاجل از خداوند درخواست کردند. حاضران در این مراسم ضمن محکوم کردن این حادثه دردناک، بیانیه خود را در محکومیت و نشان دادن انزجار از بانیان این حادثه تروریستی قرائت کردند. در بخشی از این بیانبه با تأکید بر همدلی و وحدت بیشتر دو کشور ایران و افغانستان، دانشجویان خواستار مجازات عاملان این حادثه دردناک شدند.