نشست و محفل قرآنی با عنوان «قرآن کریم محور تقرب مذاهب اسلامی» در خوابگاه سرو دانشگاه بیرجند برگزار شد.

نشست و محفل قرآنی با عنوان «قرآن کریم محور تقرب مذاهب اسلامی» عصر روز شنبه، 10 اردیبهشت ماه 1401 با حضور حجت الاسلام والمسلمین جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین حجازیان، معاون محترم نهاد و با حضور پرشور دانشجویان بین الملل افغانستانی در  سرای دانشجویان  دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه علمی و معنوی، تلاوت آیات روح بخش قرآن کریم توسط یکی از دانشجویان بین الملل، زینت افزای مراسم بود و در ادامه  آقای میر ویس حسام، از دانشجویان بین الملل افغانستان به بیان اهمیت اخوت و برادری در جوامع اسلامی از دیدگاه قرآن کریم و سنت پیامبر اکرم(ص) پرداختند، ایشان مسئله برادری(اخوت) را از لذت‌بخش‌ترین پدیده اجتماعی ذکر شده در قرآن عنوان کرد.

در ادامه نشست، دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی و عضو هیأت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه بیرجند و مدرس حوزه و دانشگاه، نیز با بیان آیات118 و 119 سوره مبارکه هود به اهمیت تفاوت‌ها و زیبایی پذیرش این تفاوت‌ها پرداخته، برادری و پذیرش را در جوامع این تفاوت‌ها ارزشمند دانسته است. ایشان همچنین با اشاره به آیه 10 سوره مبارکه حجرات که می فرماید: «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَیْنَ أَخَوَیْکُمْ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ»  به اصل برادری و اخوت برای همه مومنان با توجه به این آیه شریفه تأکید نمودند.

این نشست به همت دانشجویان بین الملل (افغانستان) و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با محفل قرآنی، صرف افطار، جلسه مباحثه و پرسش و پاسخ در نمازخانه خوابگاه سرو 3 برگزار گردید.