برگزاری نخستین جلسه شورای فرهنگی در سال ۱۴۰۱

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نخستین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه در سال 1401 با حضور اعضای این شورا روز یکشنبه یکم خردادماه، در محل سالن جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، دکتر لامعی گیو، سرپرست دانشگاه و رئیس شورای فرهنگی ضمن عرض تبریک به دکتر فرزانه‌پور در خصوص انتصاب ایشان به سمت سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به تشریح برنامه های کلان فرهنگی دانشگاه پرداخت.

در ادامه این جلسه مباحث فرهنگی دریافتی توسط دبیرخانه شورای فرهنگی توسط دکتر فرزانه پور قرائت شد. برگزاری اردوی فرهنگی زیارتی ارتحال امام خمینی (ره)، ایجاد اتاق فکر هم اندیشی با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی، برگزاری مراسم سالگرد رحلت امام خمینی (ره)، برگزاری جشن دانشجویی به مناسبت ورود دانشجویان به دانشگاه و ...... از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح و به تصویب رسید.