افتخارآفرینی انجمن علمی زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه بیرجند در چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند و به نقل از دبیرخانه چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت، مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت روز سه شنبه 3 خردادماه و با حضور وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد.

محمودی زاده، کارشناس انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه بیرجند، در گفتگو با خبرنگار فرهنگی گفت: در جشنواره چهاردهم در مجموع  ۱۷۹۴ آثار از تمام دانشگاه های سراسر کشور ارسال شد و داوری این آثار از ۲۲ آبان ماه الی ۲۹ اسفند ماه به طول انجامید وداوری این آثار توسط ۳۸۶ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه های کشور انجام شده است .

وی در ادامه افزود: در جشنواره چهاردهم، انجمن علمی زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه بیرجند، انجمن برتر گروه علوم انسانی معرفی و شایسته تقدیر شد.

شایان ذکر است جشنواره چهاردهم حرکت، ویژه آثار  و دستاوردهای اتحادیه ها و انجمن های علمی دانشجویی به میزبانی دانشگاه تهران از تاریخ ۱ الی ۳ خرداد ماه ۱۴۰۱ برگزار شد.