کارگاه پانسمان و سوختگی توسط کانون هلال احمر برگزار شد.

کارگاه پانسمان و سوختگی توسط کانون هلال احمر برگزار شد.

یکی از مهمترین اقداماتی که هر شهروند باید بداند کمک های اولیه شکستگی است. او باید بداند وقتی با بیماری که مشکوک به شکستگی است برخورد میکند دقیقا چه اقداماتی انجام دهد تا احتمال بروز آسیب بیشتر کم شود تا پس از آن بیمار به مرکز درمانی منتقل شود.

کارگاه حلال احمر دانشگاه بیرجند با همکاری سازمان هلال احمر و اداره بهداشت و درمان به مناسبت هفته خوابگاها اقدام به برگزاری کارگاه پانسمان و سوختگی با اهداف پانسمان ، کمک به کنترل خونریزی ، جذب خون و ترشحات زخم ، جلوگیری از آلودگی زخم ، حفاظت زخم از میکروبها و صدمات در طول التیام ، نگهداری زخم، راه هایی که هنگام سوختگی باید انجام داد و... با تدریس سرکار خانم طاهره صحرایی ، مربی امداد و کمک های اولیه سازمان هلال احمر و مسعول امور جوانان در تاریخ ۱ خرداد ۱۴۰۱ در مکان سالن فرهنگ معاونت فرهنگی دانشگاه به مدت 2 ساعت نموده است.