بازدید معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از دانشکده های فردوس و سرایان

۰۱ تیر ۱۴۰۱ | ۰۰:۵۲ کد : ۱۹۱۸۰ اخبار اخبار برگزیده معاونت اطلاعیه های مهم
در راستای تقدیر از فعالیتهای فرهنگی دانشکده های مختلف، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از دانشکده های سرایان و فردوس بازدید بعمل آورد.
بازدید معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از دانشکده های فردوس و سرایان

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در راستای تقدیر از فعالیتهای فرهنگی دانشکده های سرایان و فردوس ، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه روز سه‌شنبه 31 خردادماه از دانشکده های سرایان و فردوس بازدید بعمل آورد.

در این بازدید یکروزه که توسط دکتر فرزانه پور، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، موحدی، معاون مدیر فرهنگی و حداد، کارشناس فرهنگی صورت گرفت، از قسمتهای مختلف این دو دانشکده بازدید بعمل آمد. دکتر فرزانه پور، در این دیدارها ضمن خداقوت به همکاران شاغل در دانشکده های فردوس و سرایان، بر اهمیت کار فرهنگی تأکید کرد و خاطر نشان کرد: کار فرهنگی، کار حساسی است و تدبیر می‌طلبد تا با کمک همدیگر این مسئولیت را بنحو احسن انجام دهیم. وی در ادامه بر انجام فعالیتهای فرهنگی در سه بخش کارکنان، اساتید و دانشجویان تأکید کرد.

در ادامه این بازیدها، از سالن آمفی تئاتر، کلاسهای آموزشی، مزارع کشاورزی، آزمایشگاهها و ..... بازدید بعمل آمد.

در پایان به پاس فعالیتهای فرهنگی این دانشکده ها، از رئیس دانشکده سرایان و مجموعه کارکنان دانشکده فردوس تقدیر بعمل آمد.

آخرین ویرایش۰۹ تیر ۱۴۰۱