برگزاری سومین روز نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای کشور با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند در کمیسیون فعال سازی و راهبری فعالیتهای علمی دانشجویی

۱۷ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۲ کد : ۱۹۹۸۱ اخبار اخبار برگزیده معاونت

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند و به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سومین روز از گردهمایی مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای سراسر کشور با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی و معاون مدیر فرهنگی دانشگاه بیرجند در کمیسیون فعال سازی و راهبری قعالیتهای علمی دانشجویی به کار خود ادامه داد.

در این کمیسیون اعضای حاضر در خصوص چالشهای دانشجویی در حوزه فعالیتهای فرهنگی و سیاسی، آسیب های اجتماعی و ارائه راهکارهای مناسب در این خصوص به بیان مواضع و دیدگاههای خود در این خصوص پرداختند. نداشتن انگیزه دانشجویان جهت فعالیت فرهنگی و اجتماعی، نبود بسته های حمایتی و راهبری تشکل ها، عدم ارتباط مناسب بین دانشگاهها، وزارتخانه و تشکل ها بخشی از مطالبی بود که توسط اعضای کمیسیون مطرح شد.

در پایان این کمیسیون موارد مطرح شده، توسط دکتر فرزانه پور، سخنگوی این کمیسیون جمع بندی و بصورت راهکار ارائه گردید. شایان ذکر است هفتاد و یکمین گردهمایی مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای سراسر کشور از تاریخ 15 اردیبهشت به مدت سه روز به میزبانی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران در تهران برگزار شد.