جشنواره درون دانشگاهی حرکت هفته آینده در دانشگاه بیرجند برگزار می شود.

دوازدهمین جشنواره دانشگاهی حرکت، ویژه معرفی فعالیت ها ، آثار و دستاوردهای علمی دانشجویان دانشگاه بیرجند 13 تا 16 اسفند 97 برگزار می شود.

دوازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه بیرجند به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و شورای هماهنگی انجمن های علمی با حضور 45 انجمن علمی در دو بخش رقابتی و نمایشگاه دستاوردها در سالن کوثر این دانشگاه گشایش می یابد.

این جشنواره همه ساله  باهدف:شناسایی انجمن­های علمی دانشجویی موفق و تقدیر از فعالان این انجمن­ ها، انعکاس فعالیت‌های الگو و موفق، ایجاد تحرک توام با جهت­دهی فعالیت ­های انجمن­های علمی دانشجویی ، هم­افزایی انجمن ­های علمی دانشجویی از طریق انتقال تجارب موفق و ایجاد بستر مناسب به منظور آشنایی صاحبان صنایع و معادن، حرف و مشاغل، سازمان­های دولتی و غیردولتی با ظرفیت­ها و توانمندی­های انجمن­های علمی دانشجویی در سطح دانشگاهی و ملی برگزار می شود

درآیین اختتامیه این جشنواره که 16 اسفند ماه در سالن پذیرایی پردیس دانشگاه برگزار می‌شود؛ انجمن‌های علمی برگزیده، شایسته تقدیر و تشویق در بخش‌های انجمن برتر وغرفه برتر و از انجمن‌های علمی برگزیده در بخش های اختراع، کتاب، مسابقات، محتوای دیجیتال، خلاقانه ، کارآفرین و نشریات معرفی و مورد تقدیر قرار می گیرند.

شایان ذکر است انجمن های علمی دانشگاه بیرجند در یازدهمین جشنواره ملی حرکت که آبان 97 در اصفهان برگزار شد 5 رتبه برتر کشوری کسب کردند.