برگزاری کارگاه پانسمان و بانداژ

برگزاری کارگاه پانسمان و بانداژ

پانسمان قرار دادن پوشش حفاظتی بر روی زخم است، که مهمترین شرط آن استریل بودن پانسمان است هدف از پانسمان زخم تسهیل در بهبودی زخم، پیشگیری از عفونت، جلوگیری از خونریزی، کمک به فرایند التیام زخم، عایق دما، حفظ رطوبت زخم و حفاظت زخم از صدمات دیگر است. درهمین راستا کانون هلال احمر دانشگاه بیرجند با هدف آموزش چگونگی پانسمان کردن انواع زخم ها در تاریخ 8آذر1401 کارگاهی برگزار کردکه دانشجویان برای شرکت دراین کارگاه از طریق لینک ثبت نام کردند.

این کارگاه در مکان سالن فرهنگ واقع در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند به مدت دوساعت برگزار شد.تعداد 74نفر شرکت کرده بودند. این آموزش توسط طاهره صحرایی ،کارشناس مسئول امور جوانان و مدرس کشوری حمایت های روانی در بلایا انجام شد. مسئول برگزاری این طرح، مهناز سادات صدیقی دبیر کانون هلال احمر دانشگاه بیرجند بوده است.