برگزاری کارگاه اقدامات لازم قبل،حین و بعد از وقوع سیل و زلزله توسط کانون هلال احمر دانشگاه

سیل و زلزله از جمله بلایای طبیعی  هستند که مردم باید در خصوص این بلایا اقداماتی را قبل ، حین و بعد از وقوع انجام دهند. در همین راستا کانون هلال احمر دانشگاه بیرجند با همکاری انجمن علمی عمران و سازمان هلال احمر اقدام به برگزاری کارگاهی در زمینه سلسله اقدامات لازم  زلزله و سیل در تاریخ 26/9/1401 ساعت ۱۲ در سالن فرهنگ کرد. مدرس این کارگاه خانم صحرایی، کارشناس مسئول امور جوانان بود. تعداد ۵۰ نفر شرکت کردند که در انتهای کارگاه به هر کدام از افراد شرکت کننده گواهی حضور داده شد. مسئول برگزاری این طرح مهناز سادات صدیقی،دبیر کانون هلال احمر دانشگاه بیرجند بود.