کارگاه مجازی ثبت اختراعات ورزشی

۰۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۰ کد : ۲۲۸۹۱ اخبار انجمن های علمی اخبار تشکل های دانشجویی

ثبت اختراع به معنای ثبت محصول و یا فرایندی است که جدید و نوین بوده و در راستای رفع مشکل خاصی ایجاد می‌شود. درواقع با ثبت اختراع کاری به سهولت انجام می‌شود و یا نیاز خاصی را برطرف می‌کند. پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی حدود ۱۰ سال است که به‌عنوان مرجع ذیصلاح داوری علمی ثبت اختراعات ورزشی از طرف اداره اختراعات برگزیده و انتخاب‌شده که تاکنون بالغ‌بر ۵۰۰ ثبت اختراع ورزشی در این پژوهشگاه مورد ارزیابی علمی قرارگرفته است. انجمن علمی بیومکانیک ورزشی با هدف آشنایی دانشجویان رشته علوم ورزشی با روند ثبت اختراع کارگاه ثبت اختراع ورزشی را با همکاری هسته کارآفرینی بیرجند برگزار نمود. این کارگاه به مدت 2 ساعت با تدریس مهندس امین هوش افزا مدیر فناوری و تجاری‌سازی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در ساعت 16 عصر روز چهارشنبه 03/12/1401 به‌صورت مجازی برگزار شد. ایشان ابتدای کارگاه به اهمیت ثبت اختراع و نقش آن در پیشرفت کشور و اهمیت آن در عرصه کارآفرینی و رزومه شغلی پرداختند. سپس درباره حق مالکیت فکری، انواع اختراع ، دسته­ بندی آن و مراحل ثبت آن توضیحات کاملی را ارائه نمودند. این کارگاه در ساعت 18 همان روز خاتمه یافت. در این کارگاه 15 شرکت‌کننده از طریق نرم‌افزار Adobe Connect شرکت نمودند. برای شرکت‌کنندگان از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی گواهی حضور صادر می­ شود.

آخرین ویرایش۰۶ اسفند ۱۴۰۱