مراسم قرعه کشی ثبتنام کنندگان اردوی راهیان نور دانشجویی دانشگاه برگزار شد

۰۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۶ کد : ۲۲۹۱۷ اخبار تشکل‌های اسلامی اخبار برگزیده معاونت

راهیان نور همواره یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی مذهبی کشور بوده که هر ساله قشر عظیمی از دانشجویان را نیز از سراسر کشور به مناطق جنگی جنوب و غرب کشور می کشاند. امسال هم همچون سال های گذشته با فرا رسیدن ایام پایان سال راهیان نور دانشجویی فعالیت خود را آغاز کرده و در دانشگاه بیرجند ثبت نام عمومی انجام گرفت.

در این ثبتنام بیش از 340 نفر از دانشجویان برادر و خواهر نام نویسی کردند که با توجه به محدودیت ها در روز شنبه مورخ 6 اسفندماه 1401 مراسم قرعه کشی از بین ثبتنام کنندگان برگزار شد.

در این مراسم با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مدیر فرهنگی ، جمعی از کارشناسان فرهنگی و نمایندگان بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند؛ ابتدا دکتر فرزانه پور در خصوص اهمیت اردوی راهیان نور و اثرکذاری مثبت این برنامه بر دانشجویان نکاتی را بیان کرد و سپس قرعه کشی انجام گرفت.

راهیان نور دانشجویی دانشگاه بیرجند در دو بازه 10 تا 16 اسفندماه (برادران) و 14 تا 20 اسفندماه (خواهران) با ظرفیت 150 نفر انجام خواهد شد.

آخرین ویرایش۰۷ اسفند ۱۴۰۱