به مناسبت گرمیداشت خواجه نصیر الدین طوسی و روز مهندس "نمایشگاه هفته مهندس" افتتاح شد

۰۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۷ کد : ۲۲۹۲۰ اخبار انجمن های علمی اخبار برگزیده معاونت

به مناسبت گرامیداشت دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس "نمایشگاه هفته مهندس" امروز یکشنبه مورخ 7 اسفند 1401 توسط انجمن های علمی دانشکده مهندسی با حضور مدیر امور فرهنگی دانشگاه، ریاست دانشکده مهندسی و جمعی از اساتید در پردیس مهندسی دانشگاه بیرجند افتتاح شد.

این نمایشگاه شامل 5 غرفه شامل معرفی دستاوردهای انجمن های علمی دانشجویی مهندسی در حوزه مکانیک، کامپیوتر، پزشکی،ساخت و تولید، معدن می باشد .

در این نمایشگاه کارگاه هایی تحت عنوان در مسیر آینده من، گیت ، فراتر از دانشگاه ، کارگاه آشنایی با زیر شاخه های مهندسی پزشکی و بازار کار،  هوش مصنوعی در مهندسی پزشکی ، بازدید از نیروگاه قاین و نیز کارگاه آمادگی برای آزمون ورود به حرفه مهندسان برگزار می شود که تاکنون با استقبال پرشور دانشجویان همراه بود.

این نمایشگاه به مدت دو روز در محل دانشکده مهندسی دانشگاه بیرجند برپا خواهد بود.