برگزاری نشست صمیمانه دبیران شورای فرهنگی خوابگاهها با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

۱۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۶ کد : ۳۵۴۲ اخبار

نشست صمیمانه دبیران فرهنگی خوابگاهها با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، روز گذشته در محل اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد. دکتر قادری در ابتدای جلسه ضمن خوش آمدگویی به حضار گفت: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از کلیه طرح ها و ایده هایی که در حوزه فعالیتهای فرهنگی خوابگاهها می باشد استقبال می کند. در ادامه دبیران فرهنگی خوابگاههای توحید،صدف، گلستان، سرو و ابوذر به بیان دغدغه ها و مشکلات خود در زمینه انجام فعالیت های فرهنگی پرداختند. پیگیری بن خرید کتاب،راه اندازی کتابخانه مجازی در سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی، راه اندازی سامانه درخواست های فرهنگی دانشجویان،برگزاری کارگاههای آموزشی در خوابگاهها از مهم ترین مواردی بود که در این جلسه پیرامون آن صحبت شد.

آخرین ویرایش۱۲ خرداد ۱۳۹۸