در محل اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزارشد

جلسه ستاد اجرائی کتاب دانشگاه و دفاع مقدس دانشگاه بیرجند

جلسه ستاد اجرائی کتاب دانشگاه و دفاع مقدس روز گذشته در محل اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی و با حضور اعضاء این ستاد برگزار شد.
جلسه ستاد اجرائی کتاب دانشگاه و دفاع مقدس دانشگاه بیرجند

روز گذشته جلسه ستاد اجرائی کتاب دانشگاه و دفاع مقدس، در محل اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند برگزارشد. این جلسه که با حضور اعضاء این ستاد برگزار شد، در خصوص روند طی شده که تاکنون انجام گرفته ، بحث و تبادل نظر شد. به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، با توجه به اهمیت موضوع دفاع مقدس، و بحث کتاب دانشگاه و دفاع مقدس، با حضور مجری این طرح،آقای دکتر قریشی و سایر اعضاء، این جلسه برگزار شد.در این جلسه در خصوص بحث چاپ و بحث های تخصصی در مورد انتشار این کتاب، تصمیمات لازم گرفته شد و بنا شد تا با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، این کتاب تکمیل گردد.