از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

نفرات برگزیده مسابقات دهه کرامت معرفی شدند.

نفرات برگزیده مسابقات عکاسی و پیامکی دهه کرامت معرفی شدند. دکتر زنگویی،مدیر فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، با اعلام این خبر گفت: در این مسابقه بیش از 170 نفر از خانواده دانشگاهی شامل کارمندان،اعضاء هیات علمی و دانشجویان شرکت داشتند که در بخش عکاسی (( در جوار حرم )) آقای امین رسولی دانشجوی رشته مکانیک دارای رتبه نخست گردید. وی در ادامه افزود: در بخش مسابقه پیامکی دهه کرامت، خانم ها و اقایان  فاطمه گرامی،دانشجو کارشناسی ارشد ریاضی،فرزاد برومند،دانشجوی دکتری مکانیک،عالیه افضلیان، دانشجوی کارشناسی صنایع دستی،علی عربی،دانشجوی کارشناسی رشته عمران، نسرین خیرمندان،رضوانه فرشاد،مرتضی نادرپور،مجتبی عباسی به قید قرعه به عنوان نفرات برگزیده معرفی شدند.

شایان ذکر است،مسابقه پیامکی دهه کرامت و عکاسی در جوار حرم توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و به مناسبت دهه کرامت برگزار گردید.