در هفتمین جشنواره ملی رویش روی داد

افتخارآفرینی کانون های فرهنگی،هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه بیرجند

هفتمین جشنواره ملی رویش ۶ و ۷ شهریور در محل دانشگاه تربیت مدرس برگزار و کانون ها و آثار برتر این جشنواره معرفی و از آنها تقدیر بعمل آمد.
افتخارآفرینی کانون های فرهنگی،هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه بیرجند

هفتمین جشنواره ملی رویش 6و7 شهریورماه در محل دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزارشد. به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در مراسم اختتامیه این جشنواره که با شرکت 1281 کانون فرهنگی و هنری از 137 دانشگاه کشوربرگزارشد، کانون های فرهنگی و هنری برتر در بخش های مختلف انتخاب و از آنها تقدیر بعمل آمد. دانشگاه بیرجند نیز در این مسابقات با کسب 7 رتبه برتر در بخش کانون ها و 3 رتبه برتر در بخش آثار در مجموع با کسب 10 رتبه برتر مقام اول منطقه دو و مقام دوم کشوری را پس از دانشگاه فردوسی مشهدکسب کرد. موحدی کارشناس کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه، در گفتگو با خبرنگار ما گفت: در بخش کانون ها دانشگاه بیرجند 7 رتبه برتر کسب کرد. وی افزود: کانون های کارآفرینی، خوشنویسی، بازی های فاخر، گردشگری، شعروادب، عفاف و حجاب، حماسه و دفاع به عنوان کانون های برتر هفتمین جشنواره ملی رویش انتخاب شدند. وی در ادامه خاطر نشان کرد: سه اثر از کانون هنرهای تجسمی در زمینه فرش، گلیم و سازه های فلزی از خانم ها سمیرا صادقی خواه و مهین آهمند به عنوان اثر برتر معرفی و از آنها تقدیر بعمل آمد.

شایان ذکر است مسابقات جشنواره ملی رویش با رقابت کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه های کشور برگزار می شود.