در نشست هماهنگی بزرگداشت هفته دفاع مقدس تاکید شد

تلاش دانشگاه جهت هرچه باشکوه تر برگزار کردن هفته دفاع مقدس

نشست هماهنگی بزرگداشت هفته دفاع مقدس، صبح امروز در محل اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزارشد.
تلاش دانشگاه جهت هرچه باشکوه تر برگزار کردن هفته دفاع مقدس

نشست هماهنگی بزرگداشت هفته دفاع مقدس، صبح امروز یکشنبه مورخ 10 شهریور ماه، در محل سالن جلسات حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزارشد. در ابتدای این جلسه، که با حضور حجه الاسلام والمسلمین جعفری، نماینده ولی فقیه در دانشگاه،دکتر زنگویی، مدیر فرهنگی دانشگاه، دکتر فرزین، مدیر روابط عمومی دانشگاه، دکتر میرکاظمی،رئیس اداره تربیت بدنی و فوق برنامه، دکتر فال سلیمان، رئیس بسیج اساتید، دکتر کلاته بجدی، مسئول دانشجویان شاهدو ایثارگر، سالاری، مسئول بسیج کارکنان، محمودی زاده، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه، و جمعی از کارشناسان فرهنگی حضور داشتند، دکتر زنگویی مدیر فرهنگی دانشگاه ضمن تجلیل از مقام شهداء و ایثارگران ۸ سال دفاع مقدس، تاکید کرد، آنچه امروز در کشور شاهد موفقیت و پیشرفت هستیم، مرهون دفاع و ایثارگری در دوران دفاع مقدس است. وی در ادامه افزود: دانشگاه نیز در این زمینه باید بدرستی، جایگاه دفاع مقدس را تبیین و معرفی کند.

در ادامه حاضرین به بیان برنامه های پیشنهادی خود در خصوص بزرگداشت هفته دفاع مقدس پرداختند. در پایان بنا شد، برنامه هایی از جمله پخش فیلم، برگزاری مسابقات، سخنرانی و میزگرد، تجدید میثاق با شهداء و..... با همکاری روابط عمومی دانشگاه و سایر ارگان های ذیربط برگزار شود.