دبیر جدید شورای هماهنگی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه معرفی شد.

نشست اعضای جدید شورای هماهنگی انجمن های علمی دانشگاه بیرجند باحضور خانم دکتر میرکاظمی، مدیر امور اجتماعی و آقای دکتر زنگویی، مدیر فرهنگی دانشگاه برگزار شد. در این جلسه صمیمی، هر یک از کاندیداها پس از اعلام نقطه نظرات و برنامه های خود برای پیشبرد اهداف انجمن های علمی دانشگاه، جناب آقای حسین ثانی قالهر با اکثریت آراء حاضرین  به عنوان دبیر شورای هماهنگی انجمن های علمی دانشگاه انتخاب گردید .

دبیر اجرایی اولین سمینار ملی دانشجویی بحران آب، عضو کمیته برگزاری نهمین همایش ملی انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران، عضو کمیته برگزاری چهارمین همایش ملی انجمن زمین ساخت و زمین شناسی ساخت ایران، عضو کمیته برگزاری دومین همایش ملی گوهر شناسی و بلور شناسی ایران، عضو انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران، دبیر انجمن علمی دانشجویی زمین شناسی دانشگاه بیرجند، دبیر شورای هماهنگی انجمن های علمی دانشگاه بیرجند، دبیر شورای هماهنگی دانشکده علوم از جمله سوابق اجرایی حسین ثانی قالهر است.

این جلسه روز یکشنبه 29 مهر ماه 1397 در محل اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید.