به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و ارائه خدمات فرهنگی به دانشجویان صورت گرفت

اعطای فرهنگ کارت به دانشجویان ورودی ۹۸

به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و ارائه خدمات فرهنگی به دانشجویان نوورود، فرهنگ کارت دانشجویی به دانشجویان ورودی ۹۸ اعطاء شد.

با شروع سال تحصیلی جدید و با هدف ارائه خدمات ویژه فرهنگی، فرهنگ کارت دانشجویی به دانشجویان نوورود اعطا شد. سیف اللهی، کارشناس فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی، ضمن بیان این مطلب افزود: این کارت با هدف آشنایی دانشجویان نوورود با فعالیتهای فرهنگی،هنری،اجتماعی،مذهبی و...... و ارائه خدمات ویژه فرهنگی به نوورودان عزیز است. وی در ادامه افزود: دانشجویان نوورود که تا کنون جهت دریافت این کارت مراجعه ننموده اند، ضمن تکمیل فرم پایش توانمندیها وعلایق فرهنگی در سامانه پویا، می توانند با مراجعه به واحد سمعی و بصری معاونت فرهنگی  اجتماعی، به دریافت کارت اقدام و از خدمات متنوع معاونت فرهنگی و اجتماعی استفاده کنند.
دریافت بلیت نیمه بهاء سینما، استفاده رایگان از بانک فیلم و نرم افزار، حضور در جشن ورودی های 98، استفاده از جشنها و سایر نامه های معاونت فرهنگی و اجتماعی، ثبت نام در اردوی زیارتی مشهدمقدس و اردوی بیرجندگردی با تخفیف ویژه و...... از امکانات فرهنگ کارت دانشجویی است.