کسب افتخاری دیگر برای دانشگاه بیرجند

افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه بیرجند، درسی‌وچهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

۱۹ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۷ کد : ۴۷۳۴ اخبار
دانشجویان دانشگاه بیرجند در سی‌وچهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور افتخارآفرینی کردند.

به گزارش روابط عمومی، دو تن از دانشجویان دانشگاه بیرجند، در سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور موفق به کسب رتبه برتر شدند. سیف الهی کارشناس امور دینی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: خانم سمیرا طاهری در بخش ادبی در رشته نمایشنامه نویسی موفق به کسب رتبه اول و آقای علی کریمیان شهری در بخش سبک زندگی ایرانی و اسلامی موفق به کسب رتبه دوم سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاههای کشور شدند. وی در ادامه افزود: از دانشگاه بیرجند، 15 نفر در بخشهای مختلف اذان، حفظ 5 جزء، احکام، سیره معصومین(ع)، حفظ موضوعی قرآن، ترجمه و تفسیر، پرسمان معارفی، سبک زندگی ایرانی و اسلامی به مرحله سراسری این مسابقات که 9 لغایت 11 مهر ماه در دانشگاه قم برگزار شد، راه یافته بودند. سیف الهی در ادامه از تمامی علاقمندان و فعالان حوزه های قرآن وعترت دعوت به همکاری کرد.
شایان ذکر است که برگزیدگان مرحله سراسری به مسابقات ملی جشنواره قرآن و عترت که پاییز سالجاری در شیراز برگزار می‌شود راه یافتند.

آخرین ویرایش۱۹ مهر ۱۳۹۸