برگزاری کارگاه یکروزه جوانان در چهارراه انتخاب( همسر)

۱۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۱ کد : ۴۸۰۳ اخبار
کارگاه یکروزه جوانان در چهارراه انتخاب همسر در محل مجتمع کانونهای فرهنگی،هنری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزارشد.

کارگاه یک روزه جوانان در چهارراه انتخاب(همسر) ،ظهر امروز در محل مجتمع کانونهای فرهنگی و هنری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزارشد. موحدی، کارشناس کانونهای فرهنگی و هنری دانشگاه، ضمن بیان این مطلب افزود: این کارگاه توسط کانون مهارت‌های زندگی و آسیب‌های اجتماعی و با تدریس مدیر فرهنگی دانشگاه برگزار شد. وی در ادامه افزود: این کارگاه در ادامه سلسله جلسات کارگاهی است که در جهت آشنایی جوانان و توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار می شود. موحدی،خاطر نشان کرد: در این کارگاه شرکت کنندگان در خصوص شاخص‌های انتخاب سوالاتی را مطرح کردند و مدرس این کارگاه به بیان پاسخ به دانشجویان پرداخت.

آخرین ویرایش۱۷ مهر ۱۳۹۸