برگزاری سومین جلسه نشست مهتا در محل مجتمع کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

در ادامه سلسه جلسات کانون شعر و ادب دانشگاه، نشست هفتگی مهتا در محل مجتمع کانون‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری سومین جلسه نشست مهتا در محل مجتمع کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

نشست هفتگی کانون شعر و ادب دانشگاه روز چهارشنبه هفته گذشته، با حضور علاقمندان به شعر و ادب پارسی در محل مجتمع کانون‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکلمه ای از استاد ابتهاج پخش شد و حاضرین در این نشست، به خوانش شعرهای خود پرداختند. سپس اپیزود پاییز  از رادیو چهرازی پخش شد.
 در پایان شرکت کنندگان در این نشست در خصوص شعر و ویژگی هایش در عصر جدید به بحث و تبادل نظر پرداختند.
شایان ذکر است، سلسله جلسات هفتگی کانون شعر و ادب با عنوان مهتا هر هفته روزهای چهارشنبه ساعت 10 صبح در محل مجتمع کانون‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار می‌شود.