از سوی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

دستورالعمل هشتمین دوره جشنواره رویش اعلام شد

دستورالعمل اجرایی هشتمین دوره جشنواره رویش از سوی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم اعلام شد.
دستورالعمل هشتمین دوره جشنواره رویش اعلام شد

با پایان یافتن هفتمین دوره جشنواره ملی رویش، مراحل اجرایی هشتمین دوره این مسابقات اعلام شد. موحدی، کارشناس کانونهای فرهنگی و هنری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن اعلام مراحل اجرایی این دوره از مسابقات گفت: بر اساس دستورالعمل اجرایی هشتمین دوره مسابقات ملی مهارت، این مسابقات در سطح دانشگاهی و ملی برگزار می‌شود و آثار برگزیده ادبی و هنری و ایده‌های منتخب بخش رقابتی این جشنواره را تشکیل می‌دهند. وی در ادامه افزود: دانشجویان فعال کانون های فرهنگی در 23 موضوع کانونی در 4 حوزه ادبی هنری، دینی مذهبی، اجتماعی، فرهنگ و اندیشه از نیمه آبان تا پایان آذر ماه در مرحله دانشگاهی با یکدیگر به رقابت می پردازند. شایان ذکر است در هفتمین دوره این مسابقات که در شهریور ماه سال جاری در تهران برگزار شد، دانشگاه بیرجند با کسب 10 رتبه نخست، مقام دوم کشوری این مسابقات را از آن خود کرد.