کسب رتبه دو تن از دانشجویان دانشگاه بیرجند در سیزدهمین دوره جشنواره تئاتر فجر مرحله استانی

دو تن از دانشجویان دانشگاه بیرجند در سیزدهمین جشنواره تئاتر فجر در مرحله استانی افتخار آفرینی کردند.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دو تن از دانشجویان دانشگاه بیرجند در سیزدهمین جشنواره تئاتر استان خراسان جنوبی افتخارآفرینی کردند. زنگویی، مدیر فرهنگی دانشگاه ضمن بیان این خبر گفت: در سیزدهمین جشنواره مسابقات تئاتر استان که با حضور گروههای مختلف برگزار شد آقای پوریا شکیبایی دبیر کانون تئاتر دانشگاه و احسان محمودی، عضو این کانون در بخش‌های بازیگر مرد و طراحی پوستر حائز رتبه شدند. وی در ادامه افزود: در بخش بازیگری مرد آقای پوریا شکیبایی رتبه اول و تندیس جشنواره سیزدهم را از آن خود کرد. همچنین در بخش طراحی پوستر و بروشور احسان محمودی، دبیر سابق کانون تئاتر دانشگاه و عضو فعلی این کانون، برگزیده این مسابقات گردید. شایان ذکر است سیزدهمین دوره این جشنواره 22 لغایت 24 آبان‌ماه در بیرجند برگزار گردید و نفرات و گروههای برتر به جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر راه یافتند.